• Dôležitý oznam

        • 12. 10. 2020
        • Oznam

           

          Riaditeľstvo Základnej školy s materskou školou Krásna Lúka 142 so súhlasom zriaďovateľa a v súlade s Manuálom opatrení Ministerstva školstva SR pre základné školy udeľuje dňa 13.10.2020 „riaditeľské voľno“  z dôvodu potvrdeného pozitívneho prípadu ochorenia COVID – 19 u zamestnanca  školy. 

           

          O ďalších organizačných pokynoch a opatreniach Vás budeme informovať v priebehu nasledujúceho dňa po konzultáciách a odporúčaniach Regionálneho úradu verejného zdravotníctva SR (prípadné testovanie blízkych kontaktov alebo ďalších opatrení).

           

           

          Zároveň bude dňa 13.10. 2020 preventívne prerušená aj prevádzka Materskej školy, Školskej jedálne, Školského klubu detí a Centra voľného času.

           

           Všetci žiaci ZŠ a deti MŠ budú automaticky odhlásení z obeda.

           

          Pozitívne prípady je potrebné ohlásiť riaditeľovi školy z dôvodu organizácie školy na ďalšieho obdobie. 

          Všetci žiaci a zamestnanci sú automaticky odhlásení z obedov.

           

          Ďalšie aktuálne informácie budú priebežne zverejnené  na webovej stránke školy ako aj v skupinách jednotlivých ročníkoch na facebooku.

                      Dňa 13.10.2020 nebude prebiehať ani vyučovanie online.

          Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

           

          Mgr. Helena Kormošová, riaditeľka školy

        • Aktuálne informácie k mimoriadnej situácii

        • 11. 10. 2020
        • Vážení rodičia!

          Prihováram sa Vám v mimoriadne nepriaznivej situácii, v ktorej sa nachádza náš štát, okres ako aj blízke okolie.

          Dúfam, že všetci naši žiaci ZŠ s MŠ Krásna Lúka ak aj  rodinní príslušníci sú  zatiaľ  zdraví a nikto nevykazuje príznaky nákazy Covid 19 alebo nebodaj má potvrdenú nákazu.    Verím, že aj naďalej  budeme v plnom zdraví a vydržíme v takomto režime vyučovať a nebudeme nútení pristúpiť k zatvoreniu školy.

          Aby tak bolo, obraciam sa na Vás ako aj na zamestnancov školy,  aby sme boli aj naďalej zodpovední a ak môžeme vyhýbali sa rôznym rodinným oslavám, spoločenským udalostiam ako aj obyčajným návštevám. Taktiež sa snažte zabezpečiť to, aby sa deti čo najmenej združovali mimo vyučovania (na uliciach, ihriskách atď.)  Radšej nech sa zdržiavajú na svojich dvoroch.

          Sme malá obec s veľkým počtom starších obyvateľov, preto buďme ohľaduplní aj kvôli nim a snažme sa spoločne prispieť k tomu, aby naša obec to ustála a  bola čo najdlhšie uchránená pred nákazou.

          Od pondelka 12.10.2020 budú musieť mať rúška v interiéri aj žiaci 1. stupňa,  preto prosím Vás zabezpečte žiakom 2 rúška.  Taktiež dbajte na hygienu rúšok – naozaj ich dôkladne denne vyperte, dezinfikujte  alebo   prežehlite. Naši žiaci už boli vedení k tomu, aby nosili rúška aj v interiéri, preto si myslím, že nebude to pre nich až také náročné.

          V prípade karantény učiteľov (napr. ak učiteľ bol v kontakte s infikovanou osobou a bude mať nariadenú povinnú karanténu)  bude vyučovanie  prebiehať  online zo školy. To znamená, že učiteľ bude vyučovať cez interaktívnu tabuľu z domu.  Dozor nad žiakmi  v triede bude zabezpečený iným pedagogickým zamestnancom.       

           

          OKTÓBER  „MESIAC ÚCTY K STARŠÍM“ tohtoročný program našim starkým nahraďme  prejavenou úctou k nim tým, že budeme dodržiavať nariadené opatrenia, čím ich uchránime a podporíme ich zdravie.   

                 

          Ďakujeme za pochopenie, spoluprácu a prajeme pevné zdravie.

                                                                                                                                 Helena  Kormošová

                                                                                                                                       riaditeľka školy

           

           

           

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje